Poetae novi : storia di un movimento poetico

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Format: Book
Language:Italian
Published: Como : Marzorati, 1945
Subjects:
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER cam a2200217 c 4500
001 000161900
005 20141105092538.0
008 021218s1945 it fr 000 0 ita d
035 |a 161900 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a ita 
100 1 |a Alfonsi, Luigi 
245 1 0 |a Poetae novi  |b storia di un movimento poetico  |c Luigi Alfonsi 
260 |a Como  |b Marzorati  |c [1945] 
300 |a 201 p.  |c 24 cm 
598 |a könyv 
650 0 4 |a római irodalom  |x költészet 
650 0 7 |a neoterikus költők 
850 |a B2 
949 |b 10005800000550  |k LATK  |l B2_58  |s f  |t LATK  |x I 11311 
925 |a Feltöltve