A fehérjék féléletidejét és molekuláris stabilitását meghatározó szerkezeti tényezők tanulmányozása kimotripszin modellen
Jogi megjegyzés: A kéziratos disszertációk csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók, másolat kizárólag a szerző vagy jogutódja írásos engedélyével készíttethető.
Mentés helye:
Szerző: | |
---|---|
Közreműködő(k): | |
Formátum: | disszertáció |
Nyelv: | magyar |
Megjelenés: |
2002
|
Tárgyszavak: | |
Címkék: |
Új címke
A tételhez itt fűzhet saját címkét!
|
Hasonló tételek
-
Fehérjék hőstabilitását meghatározó tényezők vizsgálata : Doktori <Ph.D.> értekezés
Szerző: Magyar Csaba (fizikus))
Megjelenés: (2000) -
Globuláris enzim-fehérjék primér szerkezete
Szerző: Dévényi Tibor
Megjelenés: (1967) -
A szerkezeti stabilitás és a konformációs flexibilitás szerepe az enzimek működésésben
Szerző: Kardos József (biofizikus)
Megjelenés: (2001) -
Fehérje forma és funkció: : Molekuláris mechanizmusok meghatározása
Szerző: Vértessy G. Beáta (1961-)
Megjelenés: (1999) -
Mannan-binding lectin-associated serine proteases: characterization of the lectin pathway enzymes MASP-1 and MASP-2
Szerző: Ambrus-Aikelin Géza
Megjelenés: (2003)