(Tanulmányok az egyetemi és főiskolai idegen nyelvi oktatásról) : [1., ]

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors:
Format: Book
Language:Hungarian
Published: 1969
Related Items:Common title: Korszerű nyelvoktatás. -: opac-EUL01-000025069
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER cad 2200217 cb4500
001 000132080
005 20070507135300.0
008 011123s1969 hu 00100 hun d
035 |a 132080 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a hun 
245 0 0 |n [1., ]  |a (Tanulmányok az egyetemi és főiskolai idegen nyelvi oktatásról)  |c [szerk. Csonka József] 
260 |c 1969 
300 |a 141 p. 
598 |a könyv 
700 0 |a Csonka József 
773 0 |d Budapest : Felsőokt. Ped. Kutatócsoport. -  |t Korszerű nyelvoktatás. -  |w 25069  |h 20 cm.  |k Felsőoktatási pedagógiai tanulmányok  |k Felsőoktatási pedagógiai tanulmányok 
850 |a B2 
949 |b 10000000039287  |k U  |l B2  |s f  |t U  |x 168665 
949 |b 10021320000335  |k TMEDKO  |l B2_200  |s f  |t TTKK  |x 743 
925 |a Feltöltve