Az állami gazdaságok szervezetének és gazdálkodásának megszilárdulása 1957-1959

Legal Note: A kéziratos disszertációk csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók, másolat kizárólag a szerző vagy jogutódja írásos engedélyével készíttethető.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Format: dissertation
Language:Hungarian
Published: 1968
Subjects:
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER ctm a22002411c 4500
001 000122755
005 20120928145053.0
008 010607s1968 hu frm 000 0 hun d
035 |a 122755 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a hun 
100 1 |a Steinbach Antal  |d 1941- 
245 1 3 |a Az állami gazdaságok szervezetének és gazdálkodásának megszilárdulása 1957-1959  |c készítette Steinbach Antal 
260 |c 1968 
300 |a 96 p. (egyold. soksz.]  |c 30 cm 
502 |a Egyetemi doktori értekezés ; Eötvös Loránd Tudományegyetem (Budapest) , 1968. 
540 |a A kéziratos disszertációk csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók, másolat kizárólag a szerző vagy jogutódja írásos engedélyével készíttethető. 
598 |a doktori disszertáció 
650 0 4 |a állami gazdaság  |z Magyarország  |y 1957-1959 
650 0 4 |a mezőgazdaság  |x szocialista  |z Magyarország  |y 1957-1959  |x doktori disszertáció 
653 |a doktori disszertáció 
850 |a B2 
949 |b Rd4846  |k R  |l B2  |s f  |t R  |x Kd 1983 
925 |a Feltöltve