Papírkészítés és papírgyártás a Dél-Dunántúlon 1764-1860

Legal Note: A kéziratos disszertációk csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók, másolat kizárólag a szerző vagy jogutódja írásos engedélyével készíttethető.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Format: dissertation
Language:Hungarian
Published: 1968
Subjects:
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER ctm a22002291c 4500
001 000122623
005 20010606081600.0
008 010606s1968 hu frm 000 0 hun d
035 |a 122623 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a hun 
100 1 |a Szita László  |d 1933- 
245 1 0 |a Papírkészítés és papírgyártás a Dél-Dunántúlon 1764-1860  |c készítette Szita László 
260 |c 1968 
300 |a 164 p. (egyold. soksz.]  |c 30 cm 
502 |a Egyetemi doktori értekezés ; Eötvös Loránd Tudományegyetem (Budapest) , 1968. 
540 |a A kéziratos disszertációk csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók, másolat kizárólag a szerző vagy jogutódja írásos engedélyével készíttethető. 
598 |a doktori disszertáció 
650 0 4 |a ipartörténet  |x papírgyártás  |y 1764-1860  |x Dél-Dunántúl 
653 |a doktori disszertáció 
850 |a B2 
949 |b Rd 4894  |k R  |l B2  |s f  |t R  |x Kd 1955 
925 |a Feltöltve