Azin-aromás vegyületek hatása jódatomok izotópkicserélődési reakciójára

Legal Note: A kéziratos disszertációk csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók, másolat kizárólag a szerző vagy jogutódja írásos engedélyével készíttethető.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Format: dissertation
Language:Hungarian
Published: 1965
Subjects:
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER ctm a22002891c 4500
001 000118121
005 20100205105700.0
008 010409s1965 hu a frm 000 0 hun d
035 |a 118121 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a hun 
100 1 |a Orbán Miklós 
245 1 0 |a Azin-aromás vegyületek hatása jódatomok izotópkicserélődési reakciójára  |c készítette Orbán Miklós 
260 |c 1965 
300 |a 56 p. (egyold. soksz.]  |b ill.  |c 30 cm 
502 |a Egyetemi doktori értekezés ; Eötvös Lóránd Tudományegyetem (Budapest) , 1965. 
540 |a A kéziratos disszertációk csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók, másolat kizárólag a szerző vagy jogutódja írásos engedélyével készíttethető. 
598 |a doktori disszertáció 
650 0 4 |a szerves kémia  |x reakciómechanizmus 
650 0 4 |a izotópkicserélődés  |x jódatomok 
650 0 4 |a szerves vegyületek  |x aromás vegyületek  |x doktori disszertáció 
653 |a doktori disszertáció 
850 |a B2 
949 |b Rd4263  |k R  |l B2  |s f  |t R  |x Kd 1411 
949 |b 10020000015038  |c O/35  |k TKEMAS  |l B2_200  |s f  |t TTKNK  |x D O-47 
925 |a Feltöltve