A jogrendszer fogalma

Legal Note: A kéziratos disszertációk csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók, másolat kizárólag a szerző vagy jogutódja írásos engedélyével készíttethető.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Format: dissertation
Language:Hungarian
Published: 1961
Subjects:
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER ctm a2200241 c 4500
001 000111307
005 20190116153217.0
008 001213s1961 hu frm 000 0 hun d
035 |a 111307 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a hun 
100 1 |a Samu Mihály  |d 1929- 
245 1 2 |a A jogrendszer fogalma  |c készítette Samu Mihály 
260 |c 1961 
300 |a 332 p. [egyold. soksz.]  |c 30 cm 
502 |a Kandidátusi értekezés ; Tudományos Minősítő Bizottság (Budapest) , 1961. - 
540 |a A kéziratos disszertációk csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók, másolat kizárólag a szerző vagy jogutódja írásos engedélyével készíttethető. 
598 |a doktori disszertáció 
650 0 4 |a jogrendszer  |x jogelmélet 
653 |a doktori disszertáció 
850 |a B2 
949 |b Rd3169  |k R  |l B2  |s f  |t R  |x Kd 834 
925 |a Feltöltve