A chartista mozgalom kilakulása és első forradalmi időszaka

Legal Note: A kéziratos disszertációk csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók, másolat kizárólag a szerző vagy jogutódja írásos engedélyével készíttethető.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Format: dissertation
Language:Hungarian
Published: 1962
Subjects:
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER ctm a2200265 c 4500
001 000106151
005 20001017095100.0
008 001017s1962 hu frm 000 0 hun d
035 |a 106151 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a hun 
100 1 |a Haraszti Éva, H.  |d 1923- 
245 1 2 |a A chartista mozgalom kilakulása és első forradalmi időszaka  |c készítette H. Haraszti Éva 
260 |c 1962 
300 |a 553 p. [ism lapsz. ; egyold. soksz.]  |c 30 cm  |e + mell. (12 p.) 
500 |a A melléklet az értekezés téziseit tartalmazza, valamint egy meghívót a dolgozat védésére. - 
502 |a Kandidátusi értekezés ; Tudományos Minősítő Bizottság (Budapest) , 19. - 
540 |a A kéziratos disszertációk csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók, másolat kizárólag a szerző vagy jogutódja írásos engedélyével készíttethető. 
598 |a doktori disszertáció 
690 |a PhD Dissertation 
650 0 4 |a chartizmus 
650 0 4 |a munkásmozgalom  |z angol  |y 19. sz.  |x doktori disszertáció 
653 |a doktori disszertáció 
850 |a B2 
949 |b Rd3422  |k R  |l B2  |s f  |t R  |x Kd 464 
925 |a Feltöltve