Az anyagi igazság a szocialista büntetőperben : Doktori disszertáció

Legal Note: A kéziratos disszertációk csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók, másolat kizárólag a szerző vagy jogutódja írásos engedélyével készíttethető.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Format: dissertation
Language:Hungarian
Published: 1953
Subjects:
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER ntm a2200253 c 4500
001 000105084
005 20230203162435.0
008 001005s1953 hu frm 000 0 hun d
035 |a 105084 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a hun 
100 1 |a Kocsis Mihály  |d 1899-1970 
245 1 3 |a Az anyagi igazság a szocialista büntetőperben  |b Doktori disszertáció  |c készítette Kocsis Mihály ; Tudományos Minősítő Bizottság 
260 |c 1953 
300 |a 211 p. [egyoldalasan sokszorosítva]  |c 30 cm 
502 |a Doktori disszertáció ; (Budapest) , 1953. - 
502 |a Kézirat. - 
540 |a A kéziratos disszertációk csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók, másolat kizárólag a szerző vagy jogutódja írásos engedélyével készíttethető. 
598 |a doktori disszertáció 
690 |a PhD Dissertation 
650 0 4 |a büntetőeljárás  |x szocialista  |x doktori disszertáció 
653 |a doktori disszertáció 
850 |a B2 
949 |b Rd309  |k R  |l B2  |s f  |t R  |x Kd 384 
925 |a MOKKA