A Magyar Tudományos Akadémia kutatóintézeti hálózatának felülvizsgálata : Társadalomtudományi kutatóintézetek 1989-1994

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate Authors:
Format: Book
Language:Hungarian
Published: Budapest : MTA, 1997
Subjects:
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER cam 2200241 c 4500
001 000038930
005 20030402090100.0
008 980625s1997 hu 000 0 hun d
035 |a 38930 
040 |a Hu ELTE EK  |b hun 
041 0 |a hun 
080 |a 061.64:5:001.89(439)"1989/1994" 
080 |a 001.89:061.6:3(439)"1989/1994" 
245 0 2 |a A Magyar Tudományos Akadémia kutatóintézeti hálózatának felülvizsgálata  |b Társadalomtudományi kutatóintézetek 1989-1994  |c [szerk. az MTA Titkársága Természettudományi, ill. Társadalomtudományi Főosztályának munkatársai] 
260 |a Budapest  |b MTA  |c 1997 
300 |a 182 p.  |c 24 cm 
598 |a könyv 
610 2 4 |a Magyar Tudományos Akadémia (Budapest) 
650 0 4 |a kutatóintézet  |z magyar  |x történet 
710 2 |a Magyar Tudományos Akadémia (Budapest).  |b Titkárság.  |b Természettudományi Főosztály 
710 2 |a Magyar Tudományos Akadémia (Budapest).  |b Titkárság.  |b Társadalomtudományi Főosztály 
850 |a B2 
949 |b 10000000039099  |k U  |l B2  |s f  |t XZ  |x 535064 
925 |a Feltöltve